#20220045 Predator





PROJE KODU20220045
PROJE SAHİBİEge Bartu Kurtaran
PROJE MALİYETİ0
PROJE ÜNİVERSİTESİTED Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİToplumsal, Sosyal Medya ve Diğer
PROJE DANIŞMANIGökçe Nur Yılmaz



Predator projesi web tabanlı bir sosyal medya web sitesi projesidir. Öncelikli amacı, hobisi veya işi e-spor ve oyun kültürüyle ilgili olan insanları bir araya getirmek, sosyalleşmelerine, bilgi almalarına ve kendilerini öne çıkarmak için imkan sağlamaktır. Bunu sağlamak için platformda haberler, forum ve mesajlaşma gibi bireyler arasında etkileşimi artıracak özellikler bulunacaktır. Haberler sayfası ile kullanıcıların oyun sektörüne dair güncel bilgileri alması sağlanacak. Forum sayfası ile kullanıcıların yaşadıkları problemleri, deneyimleri paylaşmalarına imkan sağlayacak ve yeni fikirlerin oluşmasına ve gelişmesine imkan sağlanacaktır. Anlık mesajlaşma uygulaması ile kullanıcıların birbirleri arasında özel olarak mesajlaşmaları sağlanacaktır. Projenin sonunda eğlenceyi ve bilgi aktarımını temel hedef olarak almış bir sosyal medya platformu ortaya çıkarılmış olacak. Oyun dünyasının bir sürü farklı platformda ayrı ayrı varolmasına ek olarak bu proje ile daha bütünleşmiş bir platform yaratılacak. Özellikle haberler bölümüyle ülkemizden çıkan bağımsız ve yeni oyun firmalarının tanıtımları ve içerikleri yapılarak gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Forum sayfasında kullanıcıların bilgi aktarımıyla e-sporcuların gelişimine ve yeni e-sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu amaçlarla birlikte kullanıcıların veri güvenliğinide azami şartlarda korumayı önemsiyoruz.

Predator oyun ve e-spor dünyasındaki insanları biraraya getirmeyi amaçlayan bir sosyal medya projesidir. Dünyanın farklı yerlerindeki bir çok oyuncuyu aynı platformun çatısında toplamayı ve bu hobiye sahip insanların sosyalleşmesini, bilgi almasını ve sektöre ilişkin yeni bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmasını hedefliyoruz.

Projemiz bir çok ayrı platformda yer alan oyuncu ve e-spor kitlesini tek bir çatı altında toplamaktır. Bu yüzden projemizde bireylerin kendini ifade edebileceği farklı alanlar oluşturduk. Bu bütünleşme sayesinde diğer platformlardan kendimizi ayıracağız.

Proje için gerekli insan gücü ve teknoloji vardır.

Bu proje ile e-spor ve oyun dünyasını genişletmeyi ve topluma yaymayı hedefliyoruz.

-