#20220069 Chess Game with Token and Nft





PROJE KODU20220069
PROJE SAHİBİYusuf Kayserilioğlu
PROJE MALİYETİ0
PROJE ÜNİVERSİTESİAnkara Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİToplumsal, Sosyal Medya ve Diğer
PROJE DANIŞMANIDr. MURAT OSMANOĞLU



Proje temel olarak Blockchain üzerine kurulmuş bir React WEB3 uygulamasıdır. Uygulama kullanıcıların satranç oynayarak Token ve NFT kazanmasını amaç edinmiştir. Satranç oyunundaki rekabeti artırmayı hedeflemektedir.

Projemiz temel olarak e-sporculara ek bir motivasyon sağlama amacıyla yapılmış ve tarihi çok eskiye dayanan satranç oyunu üzerine kurulmuştur. Kullanıcıların react web uygulaması üzerinden birbirleriyle, yapay zekaya karşı satranç oynayarak en yeni teknoloji ürünlerinden blockchain ve web3 üzerinden Token veya Nft kazanmasını sağlar.

Blockchain ve WEB3 kullanılması projenin en yenilikçi yanıdır. Uygulama için kendi Token imizi yaratıp, kendine özgü Nftler oluşturduk. Bir oyun üzerinden insanların maddi olarak da bir şeyler kazanmasını sağladık.

Proje şu an sadece online değil. Online hale getirildiğinde direk uygulamaya dökülebilir ve gelir getirmeye hazır bir haldedir.

Yok

Yok

Toplumsal olarak blockchain e daha da yaklaşma sağlanır. Geleceğin teknolojisi Web3 ye uyumlu bir uygulamayla en yeni telnolojilere uyum sağlanır.

Bilinen yok.