#20220277 Tenis Sporu için Oyuncu Eşleme Uygulamasının Bulut Mimarisinde Geliştirilmesi





PROJE KODU20220277
PROJE SAHİBİNuman Kılıç
PROJE MALİYETİyok
PROJE ÜNİVERSİTESİEge Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİEğitim, Eğlence ve Oyun
PROJE DANIŞMANIProf. Dr. Murat Osman ÜNALIR



Projenin gerçekleştirimi kapsamında backend tarafında spring boot, frontend tarafında da react js kullanılmıştır. Kullanıcılar sisteme kullanıcı adı, şifre, isim, şehir ve tenis seviyelerini içeren bilgilerle kayıt olmakta, kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapmaktadırlar. İlk olarak kendilerine uygun diğer kullanıcılar sistem tarafından önerilmektedir. Bu öneride şehir ve seviye baz alınmaktadır. İstenirse başka şehirlerdeki ve/veya başka seviyelerdeki kullanıcılar görülebilmektedir. Ana sayfa üzerinde kendilerine gelen mesajları görebilmektedirler ve başka kullanıcılara mesaj gönderebilmektedirler. Tenis sporu için partner bulma günümüzde yaygın bir sorundur. Projenin hedefi bu sorunu çözerek, tenis partneri bulmayı sağlamaktır.

Bulut mimarisi ile geliştirilmiş, Google chrome, mozilla, safari gibi internet tarayıcıları üzerinde çalışan, bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi çeşitli ekran çözünürlüklerine uyumlu, konuma göre ve seviyeye göre uygun tenis partneri bulunabilmesi ve bu kullanılarla iletişime geçilebilmesini sağlayan, istenildiği takdirde sistemin kullanıcılara partner önerdiği, kullanıcıların gizliliğine önem veren bir uygulama projesidir.

Sistem üzerinden mesajlaşma yapılabilmesi ve tarayıcı üzerinde kullanılabilmesi bu projeyi benzerlerinden ayırmaktadır. Bu şekilde proje fikirleri bulunmaktadır fakat ürüne dönüştürülmüş bir proje yoktur.

İnternet tarayıcısı kullanma imkanı olan herkes projeyi kullanabilir.

yok

yok

Proje hayata geçtiğinde, tenis partneri bulma sorununa çözüm getireceğini düşünüyorum.

Benzer ürünler: Court partner mobil uygulaması, tenispartnerim.com internet sitesi