#20220375 CampusLyfe





PROJE KODU20220375
PROJE SAHİBİGüneş Hacıhalil
PROJE MALİYETİ
PROJE ÜNİVERSİTESİEge Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİEğitim, Eğlence ve Oyun
PROJE DANIŞMANIDoç. Dr. Hasan Bulut



Üniversite öğrencilerinin, akademik hayatında sosyalleşme açısından kolaylaştırmaya yönelik başladığımız projedir CampusLyfe. Bu uygulamadaki ana yönelimler okulların topluluklarının, etkinlik ve yemekhane bilgilerini bulundurmayı amaçladık. Bu yönelimlerle uygulamaya harita sistemi yükleyerek, etkinlik ve benzeri bilgilere harita üzerinde ulaşılması da başka bir amacımız olmuştur. Ayrıca uygulamaya kayıtlı Admin bireyi de bu bilgileri düzenleyebilmektedir. Projemiz CampuyLyfe uygulamasıda Kotlin framework'ünde geliştirmiş, Google Firebase ile authentication, backend ve storage amaçlı kullanılmıştır.

Üniversite öğrencilerinin gündelik hayatında kullanabileceği bir sosyalleşme ve bilgilendirme uygulamasıdır. Bu uygulama ana amacı öğrencilere; topluluk, etkinlik veya yemekhane bilgilerine hızlıca ulaşıp, harita da konumlandırılması amaçlanılmıştır.

Üniversitelerin mobil uygulamalarının genel olarak akademik hayata yönelik olduğunu görmemizle, bizde ekip olarak sosyalleşme üzerine ayrı bir uygulama yapma istediğinde bulunduk.

Bu proje günümüzde herhangi bir mobil uygulama geliştirici framework'ü ile yapılanabilir.