#20220401 E-Ticaret Pazaryeri Entegrasyonu





PROJE KODU20220401
PROJE SAHİBİNazmi KORÜK
PROJE MALİYETİ
PROJE ÜNİVERSİTESİBalıkesir Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİAkademik ve Diğer Bilişim Uygulamaları 
PROJE DANIŞMANIAyhan İstanbullu



Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak oldukça yaygınlaştı. Gerek teknoloji kullanımının kolaylaşması gerekse pandemi sebebi ile insanların evlerine kapanması online alışverişin artmasında oldukça büyük bir rol aldı. Bu artış sayısından faydalanmak, gelirinin devamını sağlamak ve bir bakıma kendini dünyaya mal etmek isteyen mağazalar da online dünyaya hızlı bir giriş yaptılar. Bununla birlikte birden fazla hatta yüzlerce mağazayı içinde barındıran alışveriş siteleri çok yoğun ilgi gördüler. Ve birçok küçük işletmeler bu tarzdaki alışveriş sitelerini tercih ettiler. Kendi sitelerini kurmak yerine bu alışveriş sitelerini tercih etmelerinin en etkili sebebi sadece bir sitede değil birden fazla sitede mağazalarını gösterebilmeleri ve daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Ancak birden fazla sitede ayrı ayrı yönetim hesapları mevcut olduğu için bu bir iş yükü oluşturdu. Online Mağaza Yönetim Sistemi’nin amacı bu iş yükünü kaldırmak, farklı sitelerdeki mağaza yönetim hesaplarını tek bir platforma taşımaktır. Böylece üye olunan her alışveriş sitesi için ayrı ayrı veri girişi yapmaya gerek kalmayacak. Tek yerden hepsine erişim sağlanabilecek. Bu da iş yükünü büyük ölçüde hafifletecektir.

E-ticeret sitelerinde mağazası olanlar için kolaylık sağlayacak, tüm işlemleri tek platformda gerçekleştirebilecekleri bir proje. Birden fazla sitede mağazaya sahip olanlar tüm siteler için ürün ekleme, güncelleme, silme gibi daha bir çok işlemleri sadece bu proje üzerinden gerçekleştirebilecekler.

İşlerin kolaylaştırılmasını sağlayan özel modüller, Kullanımı Kolay Yönetim Paneli, Tek Tuş ile Fatura Kesme Özelliği, Entegrasyon Seçenekleri, Detaylı Sipariş ve Kargo Yönetimi, Mobil Uyumlu Yönetim Paneli

Proje gerçekleştirilebilir.