#20220408 Numune Takip Sistemi





PROJE KODU20220408
PROJE SAHİBİNazlıhan Özcan
PROJE MALİYETİ100TL
PROJE ÜNİVERSİTESİEge Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİEndüstri ve Otomotiv
PROJE DANIŞMANIEmine SEZER



Numunelerin takibini kolaylaştıran yazılım, ürün takibi zorunlu olan veya ürünlerin takibini yapmakta zorlanan her firmanın kolaylıkla kullanabileceği bir sistemdir. Ürünlerin geçtiği aşamaların takibini kolaylaştırmayı da hedefleyen bu sistemimiz gerçek hayatta talep edilen ve ihtiyaç duyulan bir sistemdir. Sağlıklı ve güvenli bir şekilde birden fazla ürünün geçirdiği aşamaları tarihleriyle birlikte sistemde tutar. Numune takip sistemimiz sayesinde ürünlerin geçtiği ve geçireceği aşamalar rahat bir şekilde görülebilir, tamamlanan ve kalan adımlar takip edilebilir. Değişiklik yapılması gerektiği zaman hızlı bir şekilde değiştirebilir ya da silinmesi gerektiği bir durumda silinebilir. Tekstil için kullanılmayı hedefleyen numune takip sistemimiz kolay kullanım ve takibi istenilen her firma için güncellemeler yapılarak isteğe bağlı değiştirilebilir. Ürünlerin işlemleri tek bir pencereden kolaylıkla yönetip takip edebilebilir. İş hayatına istenilen düzeni, pratikliği ve zamanı kazandıran hızlı, detaylı ve kolay kullanılabilen bir takip sistemidir.

Projemiz numune takip sistemidir. Numunelerin (projemize göre kumaşların) tedarikçiden çıktığı andan müşteriye ulaştığı ana kadar geçirdiği süreçlerin ve aşamaların birebir takibinin yürütüldüğü yazılım platformdur. Gelen siparişleri hızlı şekilde sisteme girer ve detaylı bir şekilde sipariş durumu takibi yapılır.

Numune takip sistemimiz numuneleri tedarikçiden alıp müşteriye iletilinceye kadar geçirdiği süreçlerin tek bir kişi tarafından kontrol edilerek başarılı bir şekilde müşteriye ulaştırır. Bu sayede sağlıklı ve güvenli iş yapmış olur. Ayrıca kolay kullanımı sayesinde yapılması gereken tüm işlerin bilgisini girip kolay bir şekilde takibinin yapılmasını sağlar. Tedarikçi ve müşterinin sisteme müdahale etmesini engeller. Böylelikle basit bir şekilde işlemler halledilebilir.

Projemizin şu an kullanılabilir durumdadır.

Yok

Proje gerçek hayatta kumaşların adım takibi yapmak için kullanılacak.