#20220466 ScheduLearn





PROJE KODU20220466
PROJE SAHİBİCihan Çoban
PROJE MALİYETİAylık ortalama 1.500 TL ile kullanılabilir bir sistem yaratılabilir.
PROJE ÜNİVERSİTESİİzmir Ekonomi Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİAkademik ve Diğer Bilişim Uygulamaları 
PROJE DANIŞMANIProf. Dr. Yusuf Murat Erten



Projemiz ilk olarak berberler için geliştirilmektedir. Randevu sistemi normal olarak çalışmaktadır. Ardından arka planda şu an aylık olarak hedeflediğimiz şekilde makine öğrenimi yapılıp ay sonunda gelecek ay için veriler oluşturulmaktadır. Bu veriler geçtiğimiz ay hangi randevuların iptal edildiğine bakılarak gelecek ay için bu saatlerde öğrenim yaparak randevu almayı kapatmaktadır. Bu da hem müşteri hem iş sahibi için zaman kazandırmaktadır.

Projemiz makine öğrenmesi ile kişilerin rutinlerini öğrenip kullanıcıya yardımcı olan web ve mobil destekli bir randevu sistemidir.

Standart bir randevu sistemine nazaran daha iyi zamanlama sağlayan ve hayatımızı kolaylaştıran bir uygulama. İnsanın en önemli hazinelerinden biri olan zamanı korumayı ve kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz.

Projemiz internet altyapısı olan bütün alanlarda uygulanabilir. İnternete bağlı bir cihaz yeterlidir. Sunucu ise ölçeklenebilir.

Randevuların iptal olasılığını azaltıp sistemin güvenilirliğini artıran bir proje. Zamanı yönetmeyi projeye bırakıp siz farkında bile olmadan otomatik randevu sisteminde zaman aralıklarının kapatılması sağlanıyor.