#20220477 Online Kitap Alışveriş Websitesi





PROJE KODU20220477
PROJE SAHİBİEcem Avcı
PROJE SAHİBİ LINKEDIN www.linkedin.com/in/ecem-avci-560a2b200
PROJE MALİYETİ20.000
PROJE ÜNİVERSİTESİYaşar Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİEğitim, Eğlence ve Oyun
PROJE DANIŞMANIMehmet Süleyman Ünlütürk



Collaborating filtrelemeli bir online kitap alışveriş sitesi tasarladık. Kullanıcıların kayıt olup giriş yapabilecekleri, kitapları inceleyip satın alabilecekleri, yorum yazıp puanlayabilecekleri, sepete kitap ekleyebilecekleri, kullanıcının favorisine kitap ekleyebilecekleri, sipariş oluşturabilecekleri ve önceki siparişlerine göre kitap önerileri gösterebilecekleri bir platformdur. Projemizde yukarıda belirtilen tüm özellikleri hayata geçirdik .Ayrıca yönetici paneli ile kontrol edilecek siparişlerin ve yorumların durumunu da sağladık. Zaman içinde artan online alışveriş talebine dayanarak yaptığımız bu proje, hızlı ve güvenilir bir şekilde kitap almak isteyen birçok kişinin taleplerini karşılamaktadır.

Kullanıcıların hem kitap tavsiyesi alabildiği hem de istediği kitapları güvenilir bir şekilde satın alabildiği online kitap alışveriş sitesidir.

Satın alınan kitaplara yorum yazılması ve puan verilmesi. Ayrıca daha önce sipariş verilen kitaplara göre kitap tavsiyesi sayfası olmasıdır.

Bu projenin gerçekleşmesi için web tasarımı hakkında bilgi sahibi olunmalı ve donanım olarak bilgisayar ve domain adresi olmalı.

https://developers.google.com/machine-learning/recommendation/collaborative/basics https://www.amazon.com/books-used-books-textbooks/b?ie=UTF8&node=283155 https://www.dr.com.tr/kategori/Kitap/Foreign-Languages/grupno=00812

yok

Eklediğimiz sadece satın alınan kitaplara yorum yazma ve skor verme özelliği sayesinde kullanıcılara daha gerçekçi verilerle kitap tavsiyesinde bulunur. Kolayca ve evden çıkmadan kitap alışverişi sağlanır.

https://www.amazon.com/books-used-books-textbooks/b?ie=UTF8&node=283155 https://www.dr.com.tr/kategori/Kitap/Foreign-Languages/grupno=00812