#20220478 GeTogether





PROJE KODU20220478
PROJE SAHİBİNeslihan Özgün
PROJE MALİYETİ500 tl
PROJE ÜNİVERSİTESİİzmir Ekonomi Üniversitesi
PROJE KATEGORİSİEğitim, Eğlence ve Oyun
PROJE DANIŞMANIAlper Demir



Günümüzde teknolojinin hayatımıza girmesiyle birlikte her yaştan insanda asosyallik düzeyi artmıştır. Ancak teknolojiden bağımsız bir birey neredeyse düşünülemez. Bu doğrultuda insanları teknoloji alışkanlıklarını terk etmeye zorlamadan insanların sosyalleşme düzeylerini artırabilecek uygulamaların önemi büyük ölçüde artmıştır. Uygulamamız GeTogether bir sosyalleşme uygulamasıdır. Uygulamanın en büyük amaçlarından biri bir etkinlik aracılığıyla insanları bir araya getirmek ve vakit geçirmektir. Bu uygulamada insanlar arkadaşlarıyla birlikte veya yabancılarla tanışarak bir etkinliğe katılabilirler. Etkinlikler, konsere gitmek, sinemaya gitmek, yemek yemek gibi sosyalleşmeyi gerektiren etkinliklerdir. Uygulama fikrimizi düşünürken en büyük motivasyonumuz, 18 yaş altı dahil her yaştan kullanıcının uygulama üzerinden tanımadıkları veya var olan arkadaşlarıyla rahat ve güvenli bir şekilde etkinlik planları oluşturup oluşturulan listeye dahil olmalarıydı. emsallerinden farklı olarak cinsellik ve +18 zararlı içerik barındırmayan bir uygulama planlıyor ve geliştiriyor. Bu uygulamanın diğer benzer uygulamalardan en büyük farkı zararlı içerik içermemesi ve kişilerin uygulama üzerinden bireysel olarak etkinlik planı oluşturup diğer kişilerin planlarına katılmak için istek gönderebilmesidir.

Projemiz android platformlarda çalışacak olan bir aplikasyondur. İnsanların bir araya gelip sosyalleşebilmesi için bir çevrimiçi etkinlik planlama uygulamasıdır.

Her yaştan kullanıcıya hitap etmesi, kategoriye özel etkinlik oluşturup bunlara katılımcı bulunması.

Proje uygun yatırım yapılırsa çok güzel bir proje ortaya çıkabilir.

Alper Demir

yok

İnsanların sosyalleşmesi artıracaktır. Aynı zamanda sadece sosyallik için değil gerçekten hayatımızda bulunan bir olayı kolaylaştırması bence en büyük yaygın etkisi olabilir. Sonuçta siz bir boş bir zamanda yemekhaneye giderken arkadaşlarınıza tek tek boş musun diye sormaktansa bizim uygulamamızdan bir etkinlik oluşturursanız aslında istediğiniz arkadaşlarınız sizin o an yemek yiyeceğinizi biliyor olacak. Bu da size zaman ve rahatlık sağlıyacaktır.

Okcupid, Tinder, Facebook, Linkedin, Swarm.